Velkommen til Pilotbutikken.no

Bose A20 m/Bluetooth Heliversjon (U/174)

Bose A20 m/Bluetooth Heliversjon (U/174)
kr 10 850,00

Tilgjengelighet: På lager

NÅ NY UTGAVE MED NY LEDNING OG BT OPPLEGG, OPPGRADERT BT (ENDA BEDRE ENN FØR)

-A20® aviation headset med enkel U/174 helikopter plugg og Bluetooth® Designet for å levere betraktelig bedre støyreduksjon i enda mer støyende omgivelser Gir bedre komfort og stabilitet med mer plass til ørene dine Ekstra lydinngang for GPS og andre enheter Bluetooth®-mobiltelefontilkobling Imøtekommer eller overstiger alle FAA- og JAA TSO-kravene Bose® A20® aviation headset er vårt mest avanserte pilotheadset så langt. Den banebrytende oppfinnelsen reduserer mer støy og gir enda mer komfort enn tidligere modeller, uten å kompromittere den klare lyden du forventer fra Bose. I tillegg inkluderer A20® aviation headset nå ekstra lydinngang og Bluetooth®-telefontilkobling.

Kun 3 tilgjengelig

Beskrivelse

Detaljer

Plugg inn. Slå på. Fly.

A20 Aviation Headset er utviklet for å være mer komfortabelt og gi mer støyredusering enn noen andre hodetelefoner vi har laget, samtidig som man fortsatt får den lydopplevelsen man kan forvente av Bose. Nå er det også flere funksjoner enn noen gang tidligere, blant annet et Bluetooth-basert lyd- og kommunikasjonsgrensesnitt, en justerbar lydprioriteringskontroll, intuitiv plug-and-play-funksjon, en mikrofon med høy ytelse og en sammenrullet ledning (tilleggsutstyr). Den veier kun 340 gram og er en av de letteste hodetelefonene med aktiv støyredusering på markedet. Ingen andre hodetelefoner har denne unike kombinasjonen av funksjoner og fordeler.

  • 30 % mer aktiv støyredusering enn på vanlige aviation headsets
  • 30 % svakere lukkekraft enn på vanlige aviation headsets
  • Ren lyd med aktiv utjevning
  • Bluetooth-basert lyd- og kommunikasjonsgrensesnitt for tilkobling av kommunikasjons- og navigasjonsenheter*
  • Lydprioriteringskontroll som kan tilpasses, gjør det mulig å dempe et lydsignal når man mottar kommunikasjon, eller mikse dem
  • Enkel og intuitiv betjening av hodetelefonene – det er bare å plugge inn dem og slå dem på

Bose aviation YouTube channel:

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varekode 1F201317
Størrelse Nei
Produksjonsland
Produktomtaler