Den Store Motorflyboken

NOK. 1 790,00
På lager
SKU
7B011500

"Den store motorflyboken" er en lærebok som dekker hele pensumet til motorflysertifikatet. Aldri har det vært så morsomt og enkelt å lære seg flyteori!

Den unike boken er skrevet som en flytur fra A til Å, der de teoretiske emnene er bakt inn i flyturen. Boken er det åpenbare førstevalget for nye elever, og en motiverende bok for de som ønsker mer informasjon om flyging. Sist men ikke minst er boken interessant lesing og faglig oppdatering for de som har sertifikat fra før. Boken er skrevet av den kjente luftfartsforfatteren Kjersti Melling på oppdrag for NLF, og tilsvarende bok finnes for både seilfly og sportsfly. Boken har over 700 sider og mer enn 400 illustrasjoner.

"Den store motorflyboken" er en lærebok som dekker hele pensumet til motorflysertifikatet. Aldri har det vært så morsomt og enkelt å lære seg flyteori!

Den unike boken er skrevet som en flytur fra A til Å, der de teoretiske emnene er bakt inn i flyturen. Boken er det åpenbare førstevalget for nye elever, og en motiverende bok for de som ønsker mer informasjon om flyging. Sist men ikke minst er boken interessant lesing og faglig oppdatering for de som har sertifikat fra før. Boken er skrevet av den kjente luftfartsforfatteren Kjersti Melling på oppdrag for NLF, og tilsvarende bok finnes for både seilfly og sportsfly. Boken har over 700 sider og mer enn 400 illustrasjoner.

Mer informasjon
Størrelse XL
Write Your Own Review
Du omtaler:Den Store Motorflyboken
Copyright © 2013-2024 Pilotbutikken AS, Org.nr. 911731509. All rights reserved. Realized by RoyGabrielsen.com