Velkommen til Pilotbutikken.no

DJI Mavic PRO RTF Fly More Combo

Flere visninger

DJI Mavic PRO RTF Fly More Combo
kr 12 390,00

Tilgjengelighet: På lager

Vi har fått en Mavic PRO Combo pakke.
Leveres komplett med:

Skulderbag, 2 ekstra batterier, 4 propeller, billader, ladehub for 4 batterier og overgang for å kunne lade radioen fra batteribank.

2 dagers leveringstid
Kun 2 tilgjengelig

Beskrivelse

Detaljer

DJI Mavic Pro er kompakt og enkel å slenge med seg enten det er på tur, reiser eller i dagliglivet. Den er superavansert i alle muligheter, men veldig enkel i bruk. Mavic er så enkel å fly at alle kan klare det, men også så responsiv i sportsmodus at den er spennende å fly for alle. Her følger det med skulderbag, 2 ekstra batterier, 4 propeller, billader, ladehub for 4 batterier og overgang for å kunne lade radioen fra batteribank. 

Leveringsinformasjon:
Det er lange ventelister på DJI Mavic hos alle forhandlere rundt om i verden. Det har med at etterspørsel er langt større enn produksjon. Vi får med uregelmessige mellomrom inn småpartier og sender dem fortløpende ut etter bestillingstidspunkt. Det foreligger dessverre ingen nyheter om når produksjonen blir skalert opp stor nok til at det blir større leveringer. Vi ønsker ikke å virke "for optimistiske" for vi vet at det vil ta tid før alle er levert.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varekode 1s301349
Størrelse Nei
Produksjonsland
Produktomtaler