STM Cessna med flottører 2.4 GHz RTF

NOK.  2 390,00
På lager
SKU
1S387211

STM Cessna leveres komplett med børsteløs motor, lipo batteri, lader og radio. Modellen leveres nå med 2.4GHz radio, slik at man slipper å tenke på forstyrrelser og frekvensproblemer når man flyr flere sammen. Leveres med Flottører.

3 dagers leveringstid

STM Cessna leveres med børsteløs motor, lipo batteri og lader, denne versjonen er med 2.4GHz radio og mottaker. 2.4GHz utstyr gjør sannsynligheten for radioforstyrrelser mindre, og man slipper frekvensproblemer når man er flere som skal fly sammen. Her er det med flottører og vanlig understell slik at man selv kan velge hvordan man ønsker å ha modellen, man kan bytte fra vanlig understell til flottører og tilbake selv. Elektronikken står montert i og det tar ca. en halvtime å sette modellen sammen. Man trenger ikke å lime noe for å gjøre flyet klart og det er ferdig montert lys i modellen. Flyet har også innstallert flaps som man kontrollerer på en bryter på kontrollen og med disse ute kan man lande meget sakte. 

Det eneste man trenger i tillegg for å fly, er 8AA batterier til kontrollen. Laderen trenger 12V kilde som bilbatteri eller powersupply. Ønsker man lading fra veggkontakt, se under for 220V-lader. Husk å kjøpe med ladekabel om du går for SkyRC E4-laderen, da har du også mulighet for fulladet batteri på 1 time.

Cessna 182 on grass


Modellen er relativt stor med sine 120cm i vingespenn og motoren er kraftig nok til enkel akrobatikk. Når man monterer på flottørene kobler man på ror fra der nesehjulet vanligvis er slik at man har god kontroll på modellen når den er på vannet.

Modellen har sideror, høyderor, balanseror og flaps, samt trinnløs gass. Batteriet er 3 cell LiPo 1800mah med Deans plugg. Dette flyet er laget i holdbar EPO som tåler mye, og som er enkelt å reparere med lynlim.


Vingespenn 1200mm
Lengde 956mm
Vingeareal 21,41dm2
Flytid 8-15 minutter, avhengig av gassbruk.
Radioutstyr 2.4GHz radio og mottaker
Write Your Own Review
Du omtaler:STM Cessna med flottører 2.4 GHz RTF
Copyright © 2013-2020 Pilotbutikken AS, Org.nr. 911731509. All rights reserved. Realized by RoyGabrielsen.com