Trygg acro med Seilfly

NOK. 395,00
På lager
SKU
7B041002

Trygg acro med seilfly / ny utgave 2020

Ny bok fra Norsk Aero Forlag.
TRYGG ACRO MED SEILFLY.
Det fine med seilflysporten er at det alltid er noe nytt å lære og nye mål å sette seg, uansett hvilket nivå du er på. Erfaring med acroflyging vil tilføre deg nye pilotferdigheter som igjen vil bidra til en sikrere og tryggere utøvelse av seilflysporten.
I denne boken finner du en detaljert beskrivelse av hvordan de mest vanlige acroøvelsene med seilfly kan gjennomføres på en sikker og trygg måte. Et eget kapittel i boken omhandler flymedisin spesielt relatert til acroflyging. En veiledning og noen tips til utøvende acroinstruktører hentet fra forfatternes egen erfaring som acroinstruktører på seilfly er tatt med i bokens siste kapittel.
Boken ble utgitt førte gang i 2005. Denne nye utgaven har gjennomgått betydelige endringer og oppdateringer, og det er introdusert flere nye øvelser. Boken dekker teoripensum til BASIC og ADVANCED acro-rettighetene for seilfly.
Siden boken inneholder teoristoff utover minstekravene til oppnåelse av rettighetene, vil den også være til nytte for deg som vil utvikle dine ferdigheter som acro-seilflypilot videre etter oppnådde rettigheter. Boken kan derfor også benyttes som en frittstående lærebok i acroflyging.
Forfatterne har lang erfaring med acro-instruksjon på seilfly. I tillegg til å skrive en lærebok om dette temaet, ønsker vi å videreformidle noen praktiske tips og råd til nye acroinstruktører.
Boken kan kjøpes i Pilotbutikken AS eller bestilles i alle bokhandler. ISBN: 978-82-911-

Write Your Own Review
Du omtaler:Trygg acro med Seilfly
Copyright © 2013-2022 Pilotbutikken AS, Org.nr. 911731509. All rights reserved. Realized by RoyGabrielsen.com