UDI Power Tempo Båt R/C komplett

Spesialpris NOK.  590,00 Normal pris NOK.  890,00
På lager
SKU
1S301294
Større og raskere! Storebroren til den populære UDI Venom er 42cm lang og har en toppfart på hele 30km/t! Med toppfarten, servostyrt ror, vannkjøling og god rekkevidde får du her mye båt for pengene. Båten er også selvrettende noe som er svært praktisk. Båten leveres ferdig montert i esken. Det medfølger drivbatteri, lader, sender og mottaker. Det eneste du behøver utenom for å komme i gang er 4stk AA batterier til senderen.

Større og raskere! Storebroren til den populære UDI Venom er 42cm lang og har en toppfart på hele 30km/t! Med toppfarten, servostyrt ror, vannkjøling og god rekkevidde får du her mye båt for pengene. Båten er også selvrettende noe som er svært praktisk.

Båten leveres ferdig montert i esken. Det medfølger drivbatteri, lader, sender og mottaker. Det eneste du behøver utenom for å komme i gang er 4stk AA batterier til senderen.

UDI Tempo RC BoatRadiosystem
Medfølgende radio er en standard størrelse pistolradio med behagelig skumgrep. Radioen gir en rekkevidde på hele 150meter, noe som er mer enn nok til en slik båt. I motsetning til mange båter i denne prisklassen er Venom utstyrt med servostyrt ror. Du får da nøyaktig kontroll på båten, noe som gjør det betydelig gøyere å kjøre. Båten er utstyrt med reversfunksjon som gjør det enklere hvis man kjører seg fast i et bryggehjørne.
RadiosystemSelvrettende skrog Selvrettende skrog
Båten er konstruert slik at skulle du være uheldig og havne opp ned i vannet, så er det ikke noe problem. Ved først å ta revers på håndkontrollen, og så full fart, så vrir skroget seg rundt riktig veg. Dette skjer grunnet skrogets smarte design sammen med rotasjonskraften i motoren når du gir på.Low voltage alarm
UDI har laget en smart funksjon på denne båten hvor du får beskjed på radioen når batteriet i båten begynner å få lav spenning. På denne måten kan du redde deg i land før batteriet går tomt. Når det registreres lav spenning på drivbatteriet begynner senderen å pipe som en indikasjon på at det er på tide å kjøre til land for å lade.

Barnesikring
Nok en smart funksjon ved båten er barnesikringen. Båtens propell vil ikke rotere før båten ligger på vannet.
BarnesikringMotorsystem
Båten er utstyrt med en vannkjølt børstemotor og 3.7V LiIon batteri med to seller på 1500mAh. Dette oppsettet gir båten en toppfart på hele 30km/t.


Radiosystem 2.4G
Rekkevidde 150 meter
Lengde 42.4cm
Bredde 11.9cm
Høyde 11.4cm
Batteri 3.7V - 2 seller LiIon 1500mAh
Vekt 551g
Selvrettende Ja
Toppfart 30km/tViktig informasjon for radiostyrte båter:
Modellene er kun beregnet for bruk i ferskvann. Se over og etterstramme alle skruer før båten tas i bruk. Dette gjelder spesielt drivverk(propell, flexaksel m.m.). Det er også viktig å passe på at fleksaksel får tilstrekkelig med smøring. Les mer her...

PS! Ladeindikasjonen avviker noe fra instruksjonene i manualen. Når laderen lader batteriet lyser den ikke. Når batteriet er fulladet eller ikke tilkoblet skal laderen lyse med rødt lys.

UDI Tempo RC Boat
Write Your Own Review
Du omtaler:UDI Power Tempo Båt R/C komplett
Copyright © 2013-2020 Pilotbutikken AS, Org.nr. 911731509. All rights reserved. Realized by RoyGabrielsen.com